Op 14 april is een nieuwe functie binnen EnquêteTools gelanceerd; Meertalige enquêtes. Deze functie is beschikbaar als Premium Functie.

Met deze functie kan de enquête worden ingesteld in een andere taal zodat deze ook geschikt is voor niet-Nederlands sprekende respondenten. Alle niet aanpasbare teksten worden vertaald. Momenteel zijn er drie aanvullende talen beschikbaar:

  • Duits
  • Frans
  • Engels

Indien Engels wordt gekozen zal het dashboard ook in het Engels beschikbaar komen. Er worden aanvullende talen toegevoegd in de toekomst. Heeft u een specifieke taal nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Hoe in te stellen

Nadat een enquête is opgesteld is de taal te selecteren in het instellingen menu. Dit is het tandwielicoontje links in de menubalk. Zodra de Premium module is geactiveerd is de taal te selecteren.

Vertaling ook in de Uitnodigingenmodule

Maakt u bij de enquête gebruik van de Uitnodigingenmodule? Ook de vaste teksten van de uitnodigingen worden omgezet in de geselecteerde taal. De teksten die de onderzoeker zelf heeft ingevuld dienen door de onderzoeker te worden vertaald.