Hoe kunnen we helpen?
< Back
You are here:
Afdrukken

Ja dat kan. Een enquête in EnquêteTools kan ook worden ingesteld in een andere taal. Met deze functie kan de enquête worden ingesteld in een andere taal zodat deze ook geschikt is voor niet-Nederlands sprekende respondenten. Momenteel zijn er drie aanvullende talen beschikbaar:

  • Duits
  • Frans
  • Engels

Bij Duits en Frans worden enkele de enquêtes ingesteld op de betreffende taal. Het dashboard blijft beschikbaar in het Nederland. Indien Engels wordt gekozen zal het dashboard ook in het Engels beschikbaar komen. Er worden aanvullende talen toegevoegd in de toekomst. Heeft u een specifieke taal nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Hoe in te stellen

Nadat een enquête is opgesteld is de taal te selecteren in het instellingen menu. Dit is het tandwielicoontje links in de menubalk. Zodra de Premium module is geactiveerd is de taal te selecteren.

Vertaling ook in de Uitnodigingenmodule

Maakt u bij de enquête gebruik van de Uitnodigingenmodule? Ook de vaste teksten van de uitnodigingen worden omgezet in de geselecteerde taal. De teksten die de onderzoeker zelf heeft ingevuld dienen door de onderzoeker te worden vertaald.

 

Table of Contents